Tina Holt

VI ER NOR, ET
INNOVATIVT
BYRÅ

Nor ønsker å bidra til å spre kunnskap, ideer og innsikter som kan inspirere oss alle til å leve det livet vi har potensiale til å leve.

Vi utgir både digitale og fysiske produkter. For eksempel nettkurs og diverse digitale ressurser, samt trykte sakprosabøker, kort og journals.

Alt handler om selvutvikling, kunnskap, erfaringer, ledelse, livsstil – og andre viktige temaer.

Nor ble startet av gründer Tina Holt sommeren 2021 og har hittil utgitt syv bøker og kort. I 2023 forventer vi å utgi rundt femti bøker, kort, journals og diverse digitale produkter.

Tina Holt er forlegger, forfatter, litteraturviter og journalist. Hun har jobbet som forlagsredaktør i små og store forlag og er forfatter på Norges og Sveriges største forlag. Hun har både utgitt bøker på tradisjonelle forlag, samt eksperimentert med selvpublisering, og tilbyr nå forfatterne på Nor hjelp til å publisere et produkt av aller høyeste kvalitet, samt gode økonomiske vilkår.

Vi håndterer hele produksjonsprosessen, inkludert redaksjonelle tjenester, foto, design og trykk. Samt alt av salg og distribusjon av produktet ditt.

Ved å samarbeide med Nor får du også kredibilitet, et stort nettverk og et produkt du kan være stolt av – og mye hjelp med markedsføring og salgstrategier.

 

DETTE ER VIKTIG FOR OSS I NOR

Bærekraftig og kvalitet


Vi trykker alle våre fysiske produkter i Norge og bruker kun miljøvennlig papir av aller høyeste kvalitet. Vi klimakompenserer for frakt. Vi mener at fokus på bærekraftig og etisk produksjon,  samfunnsansvar, miljø og det beste materialet på markedet skaper en god energi for alle involverte i prosjektet, og for leseren som kjøper produktene våre.

Raushet og feminine verdier


Vi er ikke ute etter å "disrupte" bokbransjen eller mediebransjen. Vi har fokus på å skape noe helt nytt, på tvers av bransjer. Vi er også opptatt av å integrere flere feminine verdier inn i måten vi jobber på, og å kombinere dette med å jobbe strategisk og kommersielt med våre utgivelser.

Forfatternes rettigheter 


Hos oss beholder forfatteren selv rettighetene til eget innhold, samt det meste av inntektene fra boksalg. I motsetning til hos tradisjonelle forlag. Vår måte å jobbe på innebærer et gjensidig samarbeid mellom Nor og forfatterne – som vil være positivt og innbringende for begge parter.

"DEL DET DU VET VERDEN VENTER PÅ DIN BOK."


Har du et viktig budskap?
Vi hjelper deg med å få det ut i en bra bok – sånn
at du kan gi både deg selv og andre nye
muligheter til et mer magisk liv.

Vi utgir sakprosabøker som handler om
selvutvikling, ledelse, livsstil – og andre temaer
som kan inspirere lesere til å skape seg det livet
de drømmer om.

SEND OSS BOKPRESENTASJONEN DIN HER

VÅRT TEAM

Tina Holt,

gründer og CEO

 

Det jeg jobber aller mest med nå er å lage gode prosesser, og å frigjøre mest mulig tid til å kunne ta godt vare på forfatterne vi jobber med, og å være en best mulig leder for teamet. 

FUN FACT: Smalltalk er noe av det vanskeligste jeg vet om. Syns det er mye lettere å snakke fag og være rådgiver for 100 damer en hel helg enn å snakke om været med et par ukjente mennesker i tre minutter. 

Silje,

administrativ leder

 

For det meste jobber jeg "bak scenen" og organiserer prosjekter, lanseringer, kurs og eventer. De fleste dager kan du finne meg i innboksen hvor jeg hjelper kunder med tekniske utfordringer og svarer på spørsmål.

FUN FACT: Noen kaller meg en "crazy plantlady". Jeg liker å tro at det er fordi jeg har over 50 planter hjemme... Men det er nok fordi jeg gir dem navn og liker å snakke med dem.

Vibeke,

innholdsansvarlig

 

Det meste jeg gjør handler om å skape godt innhold ved å produsere og redigere tekster. Jeg har også spennende samtaler med forfattere og fagpersoner inne på Forfatterprogrammet. 

FUN FACT: Jeg elsker eventyr og fantasy! Har en kiste full av kostymer og drømmer om å bo i en middelalderborg. Aller helst en med moderne oppvarming. Er kjent for å være en notorisk frysepinn.

Christine,

prosjektleder/redaktør

 

Jeg jobber med å strukturere bokprosjekter for forfatterne, ved å tilrettelegge gjennom hele prosessen. Det er viktig for meg å forstå og se den enkelte forfatter, for å gi henne de aller beste forutsetningene for å lykkes med prosjektet.

FUN FACT: Jeg elsker å reise alene og anbefaler absolutt alle å gjøre det. Mitt favorittreisemål er Bali, der jeg tok min yogalærerutdanning. 

- Vi håndplukker våre forfattere


- Vi trykker alle våre produkter i Norge


- Vi bruker kun miljøvennlig papir


- Vi jobber med de dyktigste fagpersonene i bransjen


- Vi er opptatt av bærekraft og samfunnsansvar

- Vi er opptatt av høy kvalitet på produktene våre og god energi i alle deler av produksjonsprosessen

 

SEND OSS BOKPRESENTASJONEN DIN HER

Kontakt oss:


For generelle henvendelser
send en mail til
[email protected]

 

 

 

Få med deg alt som er nytt:


Legg igjen mailadressen din så slipper du å gå glipp av en boklansering eller andre store nyheter.

Få med deg alt som er nytt:

Legg igjen mailadressen din, så slipper du å gå glipp av en boklansering eller andre spennende nyheter.

Kontakt oss:

For generelle henvendelser
send en mail til
[email protected]